Rețeaua de magazine „Family Market”, rețeaua de restaurante „SALAT” și fabrica de mezeluri „Mezellini”, donează 150 000 de lei Spitalului de Boli infecțioase „Toma Ciorbă”.

Compania nu a putut rămâne indiferentă și a decis să doneze o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19.

Gheorghiță Ana-Lucia, Directorul companiei, îi îndeamnă pe toți să contribuie în măsura posibilităților și să se mobilizeze pentru a ajuta cât mai multe persoane.

„În momente dificile trebuie să punem umărul și să ne implicăm pentru a depăși cât mai rapid situația dată. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe ca să trateze și să salveze fiecare viață, expunându-se personal pentru binele general. Apelăm la toți, ca în aceste momente critice, să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate.”, a menționat ea.

Compania la fel va distribui gratis spitalului apă potabilă și mărfuri de igienă personală.

Paralel se vor identifica persoane imobilizate pentru a le oferi gratis produse alimentare.

La data de 26 martie, Family Market a vizitat Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă. După ce am discutat cu resprezentanții instituției unde sunt internați pacienții cu COVID-19, am aflat că au nevoie de mai multe produse pentru pacienți. Family Market a oferit spitalului apă potabilă și produse de igienă personală.